De beste padel rackets van Wingpadel kopen

De rackets van Wingpadel zijn in Nederland iets minder bekend, maar in Spanje is het echt wel een grote naam die ook op veel tornooien terug te vinden is. Deze padel rackets focussen dan ook op uitstekende prestaties en worden door diverse WTA-spelers gebruikt. Met tientallen modellen en uitvoeringen is het niet eenvoudig om een goed padel racket van Wingpadel te kiezen. Daarom hebben we hieronder alvast de beste modellen weergegeven en besproken.

Meer informatie over Wingpadel

Wingpadel is een Spaanse fabrikant van padel rackets. Wingpadel is ontstaan in de schoot van toonaangevende Spaanse spelers die vonden dat klassieke fabrikanten onvoldoende rekening hielden met hun unieke noden. Omdat het rechtstreeks vanuit de ervaring van professionele spelers is ontstaan, leveren ze dan ook padel rackets die moeiteloos voldoen aan de eisen van professionals.

Toch heeft Wingpadel ook een ruim assortiment padel rackets voor beginners. Zij plukken eveneens de vruchten van de professionele insteek omdat verschillende technologieën, waardoor onder meer de spierbelasting wordt beperkt, zelfs in de goedkopere modellen zijn geïntegreerd. Naast een lijn met producten voor professionals, gevorderden en beginners, is er ook een lijn met padel rackets voor junioren. Het bekendste voorbeeld daarvan is de Wingpadel Air Attack Junior dat helemaal is afgestemd op de noden van jongeren die nog volop groeien in de sport.