Varlion padel racket

Het Varlion padel racket is het resultaat van jarenlang innoveren, uitproberen en verbeteren. Het Varlion padel racket wordt, net zoals de ballen en accessoires van Varlion, zowel door professionele spelers als recreatieve spelers gebruikt. Hieronder ontdek je wat de beste Varlion padel rackets zijn.

Meer informatie over het Varlion padel racket

Het Varlion padel racket is voor het eerst gemaakt in 1995 in Argentinië. Het was een eenvoudig model, toen nog ontworpen door oprichter Felix Regalia. Sindsdien is er natuurlijk veel gewijzigd en is men druk in de weer geweest met het perfectioneren van het Varlion padel racket. Na decennia van onderzoek, innovatie en tests hebben deze padel rackets meer dan alleen hun strepen weten te verdienen. Niet voor niets kiezen spelers als Alicia Blanco Rojo en Diego Ramos Saldivia steevast voor een Varlion padel racket.

Kenmerkend aan het Varlion padel racket is dat ze hun assortiment hebben opgedeeld in twee categorieën: S en W. De eerste versie (Summer) is geschikt voor gebruik bij warme temperaturen vanaf 25°C en de W-versie (Winter) voor koudere temperaturen. Dit is een belangrijk pluspunt want veel padel rackets zijn nog steeds afgestemd op zuiderse klimaten en verliezen tijdens de koudere Nederlandse maanden veel van hun kwaliteiten. Over het algemeen is de schuimsamenstelling, waarbij de winterse variant iets zachter schuim heeft, het belangrijkste verschil. Hoe dan ook is het aangeraden om twee Varlion padel rackets aan te schaffen zodat je altijd het beste Varlion padel racket kan gebruiken.