Siux padel racket

Hoewel het Siux padel racket nogal snel in verband wordt gebracht met absolute topspelers zoals José Román en Celeste Paz, kunnen ook beginners en zelfs junioren een geschikt Siux padel racket aanschaffen. Deze producent heeft namelijk een heel compleet assortiment padelrackets, waarbij de hoogwaardige kwaliteit natuurlijk altijd centraal blijft staan. Onder andere de Siux padel racket Pegasus is daar een populair voorbeeld van, maar er zijn nog heel wat andere goede Siux padel rackets die zeker te overwegen zijn.

Meer informatie over het Siux padel racket

Siux werd in 2012 opgericht en focuste daarbij meteen op de opkomende sport padel. De eerste collectie werd al snel op de markt gebracht en met een van hun eerste Siux padel rackets, de Siux Optimus, wist het al snel op veel lovende commentaren te rekenen. Het duurde niet lang alvorens Chico Gomes, op dat moment de nummer 9 op de wereldranglijst, een Siux padel racket begon te gebruiken. Door hem kwam het Siux padel racket steeds meer op het voorplan te staan.

Een jaartje later bracht men twee nieuwe Siux padel rackets uit: de Siux Diablo en de Siux Tsunami. Vooral het Siux padel racket Diablo werd al snel populair, maar het echte succes begon in 2014 toen grote namen als Julián Gomariz en Sergio Icardo voor een Siux padel racket kozen. Wat volgde was een succesverhaal.

Intussen maakt Siux uiteenlopende soorten padelrackets. De collectie is heel uitgebreid en ze laten het niet na om hun Siux padel racket te verbeteren. Ze gebruiken alleen de beste materialen om zo ook de beste Siux padel rackets te garanderen, terwijl ze zich wel degelijk op alle soorten spelers focussen.

Vrijwel elke Siux padel racket is gemaakt van carbonvezel en heeft de meest flexibele en resistente materialen in z’n ontwerp zitten. Bij de nieuwste modellen zit zelfs de nieuwste FlexiTex-technologie verwerkt. Hierbij het carbonmateriaal flexibeler gemaakt om meer speelcomfort en betere prestaties te garanderen.

Een van de bekendste Siux padel rackets is nog steeds het Siux padel racket Pegasus, met onder meer het Siux padel racket Pegasus Graphene voor professionele spelers en het Siux padel racket Pegasus Junior voor de jongste padelspelers onder ons. Het aanbod wordt verder onderverdeeld in een junior-, luxury-, premium-, competition- en pro-serie. Je merkt dat de Siux padel rackets sterk focussen op ervaren en professionele spelers, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat er voor beginnende spelers geen goed racket te vinden is.

De Siux padel rackets worden op dit moment nog steeds voornamelijk verkocht in Spanje, Portugal en Italië, maar ook in onder meer Finland kan je de Siux padel rackets verkrijgen. In Nederland is het Siux padel racket op dit moment online verkrijgbaar bij betrouwbare websites zoals bol.com.