Royal padel racket

Het Royal padel racket is een hoogwaardige racket die gemaakt is om het maximum te halen uit de padelsport. Zowat elke speler, ongeacht of het nu gaat om een beginner of om een ervaren speler die aan tornooien deelneemt, kan een geschikt Royal padel racket kopen. Het Royal padel racket is bovendien verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en uitvoeringen, zodat je vrijelijk kiest tussen een rond Royal padel racket, een druppelvormig Royal padel racket of een diamantvormig Royal padel racket. Hieronder zijn alvast de beste en populairste modellen weergegeven, net als een woordje informatie.

Meer informatie over het Royal padel racket

De geschiedenis van het Royal padel racket gaat terug tot 1991. Toen begon Royal Padel Sportsystems als een van de pioniers in Spanje met de productie van de Royal padel rackets. Het ging toen nog om een beperkte collectie van drie Royal padel rackets. Ze waren gemaakt van hout, heel zwaar en ze zouden tegenwoordig alleen op afkeurende blikken kunnen rekenen.

Sindsdien is het Royal padel racket natuurlijk sterk gewijzigd. Zo bestaat het hedendaagse Royal padel racket niet langer uit hout, maar uit hoogwaardige materialen als carbon, aramiden, glasvezel, titaniumdioxide enzovoort. Hierdoor heeft het Royal padel racket een optimale balans gevonden tussen controle en kracht, terwijl het gewicht beperkt is gebleven. Ook gebruikt Royal Padel Sportsystems tegenwoordig duurzame materialen en is het ontwerp schokabsorberend om vervelende blessures te voorkomen. Ten slotte wordt het Royal padel racket ook qua design op veel enthousiasme onthaald en dit bij zowel jong als oud.