Drop Shot padel racket kopen

Het Drop Shot padel racket komt steeds vaker voor in Nederland, hoewel het bij ons nog niet de bekendheid geniet als in bijvoorbeeld Spanje. Toch is het een kwalitatief hoogstaand merk waar een aantal topspelers helemaal gek van zijn. Ook als gemiddelde of beginnende speler kan je echter een goed Drop Shot padel racket aanschaffen. Hieronder vind je de beste exemplaren terug, net zoals een woordje uitleg.

Meer informatie over Drop Shot

Drop Shot is een toonaangevende Spaanse producent van padel rackets. Het is een innovatieve producent die allerlei nieuwigheden heeft geïntroduceerd, zoals het Super Rebound Cork System en de Super Grip Capsule System. Het laat zich adviseren en inspireren door topspeler Juan Martín Díaz Martínez. Hierbij combineren ze de nieuwste technologieën met unieke designs en een optimaal speelcomfort. Het Drop Shot padel racket is er bovendien niet alleen voor professionals maar ook voor gevorderde spelers, beginnende spelers, junioren en senioren.

Drop Shot is intussen in meer dan twintig landen aanwezig en al hun fabrieken zijn door de Europese Unie gecertificeerd. Ze garanderen daarbij dat elke Drop Shot padel racket milieuverantwoordelijk is samengesteld. Keuze heb je in ieder geval zat. Bovendien kan je bij dit merk niet alleen terecht voor een Drop Shot padel racket, maar ook voor bijpassend zomer- of wintertextiel. Vooral hun damestextiel is heel populair.