Adidas padel racket

Het Adidas padel racket kopen is een goed idee voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve racket voor betaalbare prijzen. Zowel beginners als gevorderden en zelfs professionals kunnen een geschikte Adidas padel racket online kopen. Hieronder vind je de beste Adidas padel rackets van dit moment.

Over Adidas en de Adidas padel racket

Adidas, vernoemd naar oprichter Adolf Adi Dassler, werd kort na de Tweede Wereldoorlog opgericht. Hij hield aanvankelijk samen met zijn broer een schoenenwinkel open, maar na de Tweede Wereldoorlog volgde er een breuk. De ene broer richtte Adidas op, de andere Puma. Aanvankelijk lag de focus van Adidas dan wel nog op schoenen, maar al snel begon men ook met het breed omarmen van diverse sportkledij en sporten. Na recent nog golf aan het arsenaal toe te voegen, kon padel inderdaad niet ontbreken. Bij Adidas reken je dan op een brede collectie met naast padel rackets ook racket bags, grips, overgrips, wristbands, padelballen enzovoort.

In Nederland heeft Adidas padel Nederland (AFP-Trade) de exclusieve rechten op de padelartikelen van Adidas. Ze zijn de distributeur van het Adidas padel racket, maar je kan er niet zelf je Adidas padel racket kopen. Ze werken wel samen met een aantal grote webwinkels zoals Bol.com, waar je Adidas padel rackets online wel kunt kopen. Daarnaast staan ze in voor de promotie van de sport.